Runflaty do samochodu bez systemu kontroli ciśnienia ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ziemia1
    Classic
    • 2009
    • 17

Big, gdzie kupiłeś te Dunlopki za 300 PLN ? BTW. Rocznik 2010 czy 2009?
  • kmicio
    Ambiente
    • 2008
    • 233

Mam okazje kupić ładne Alloye, i stąd pytanko bo są na nich runflaty, a nie mam tego u siebie w aucie - da to radę na tym jeździć? Będę sobie ciśnienie mierzył raz w tygodniu ;p
    *1B1B*1.8T*4x4
    *1B1B*1.9T*DSG

Komentarz

• t271828
      Elegance
      • 2008
      • 928

Re: Runflaty do samochodu bez systemu kontroli ciśnienia ?

Zamieszczone przez kmicio
      Mam okazje kupić ładne Alloye, i stąd pytanko bo są na nich runflaty, a nie mam tego u siebie w aucie - da to radę na tym jeździć? Będę sobie ciśnienie mierzył raz w tygodniu ;p
      Myslisz ze przejezdzisz bezpiecznie tydzien na oponie bez powietrza ? Ja bym sie w to nie pchal.

Komentarz

• kmicio
        Ambiente
        • 2008
        • 233

Nie no jak się rozwali to kupię nowe opony i tyle. Dotychczas gumy nie złapałem jeszcze. A tu mam komplet kół w sumie, tylko te cholerne runflaty są na nich. Nigdy takiego wynalazku nie miałem, ciekaw jestem jak wygląda, takie przebite koło. Czy widać coś na zewnątrz.
        *1B1B*1.8T*4x4
        *1B1B*1.9T*DSG

Komentarz

• Quest
          Ambiente
          • 2009
          • 232

Zaufaj prawdziwym ekspertom i wybierz najlepsze opony samochodowe. Aktualny ranking opon, artykuły motoryzacyjne i najświeższe testy opon na wyciągnięcie ręki
          Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.

Komentarz

• t271828
            Elegance
            • 2008
            • 928

Zamieszczone przez kmicio
            Nie no jak się rozwali to kupię nowe opony i tyle. Dotychczas gumy nie złapałem jeszcze. A tu mam komplet kół w sumie, tylko te cholerne runflaty są na nich. Nigdy takiego wynalazku nie miałem, ciekaw jestem jak wygląda, takie przebite koło. Czy widać coś na zewnątrz.
            Mozesz nie zauwazyc ze przebiles opone - po to sa te czujniki cisnienia.
            Jesli cena jest atrakcyjna to kup i pchnij same opony na allegro - tylko najpierw sprawdz
            ile takie opony sa warte i czy jest zapotrzebowanie.

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratoRS
              • 2004
              • 25757
              • Audi

Widze ze za duzo komfortu masz w tym aucie :lol: Te opony sa twarde i bedzie tym autem sie jezdzic jakbys mial co najmniej 18" felgi mimo ze realnie wsadzone beda 16
              Spritmonitor.de

Komentarz

• kmicio
                Ambiente
                • 2008
                • 233

O i o taką odpowiedź mi chodziło.

Mam teraz nowe Dunlopy ale na 15" blaszak i średnio auto wygląda z podniesionym zawieszeniem :|
                *1B1B*1.8T*4x4
                *1B1B*1.9T*DSG

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratoRS
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Jedzilem na 17" RF i auto bylo duzo twardsze a bylo co cywilne 120d niz inne z gwintem i felga 19" i opona 35 :twisted:
                  Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...